Lataa ja tulosta Kaupunkitietopakka!

Mikä Kaupunkitietopakka?

Lataa ja tulosta Kaupunkitietopakka, korttien pakkaus ja ohje pakan käyttämiseen.

kortit_pakkaus_ohje

Kortteja on yhteensä 50 kappaletta. Kortit ovat kaksipuoleiset, joten tiedostossa on 100 sivua, kortin etupuoli on aina ensimmäisenä. Korttien koko on leveys 10 cm x korkeus 15 cm ja tiedostossa on 3 mm:n leikkuuvarat ja leikkuumerkit. Tulostaessa kortit kannattaa asemoida A3-arkille, 8 korttia/arkki. Kaksipuoleisena tulostettaessa kannattaa lisäksi käyttää tavallista paksumpaa paperia. Kortit voi myös esimerkiksi tulostaa tavalliselle kopiopaperille yksipuolisena niin että arkilla on kahden kortin molemmat puolet ja lopuksi leikkaa ja taittaa paperin niin että kortin etu- ja takapuoli ovat vastakkain.

kortit_printtiesim

Korttien pakkaus vaatii A3-kokoisen paksun paperin ja vähän askartelutaitoja. Kaksipuoleisella teipillä pakkauksen kokoaminen käy helpoimmin!

pakkaukset

Ohje on A4-kokoinen, se kannattaa taitella mukaan pakkauksen sisään.

ohjeet_taitettu

Creative Commons -lisenssi
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.